Žuvo buvęs „One Direction“ dainininkas 31-erių Liamas Payne'as

Buvęs grupės „One Direction“ dainininkas 31-erių Liamas Payne'as buvo rastas negyvas šalia viešbučio Buenos Airėse. Naujienų agentūra „Reuters“ remdamasi Argentinos policijos trečiadienį išplatintu pranešimu skelbia, kad jis iškrito iš kambario balkono, esančio trečiajame aukšte.
 
Nuotraukos šaltinis: instagram.com/liampayne


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Aplinkybės tiriamos

Savo pranešime policijos atstovai nurodė, kad pareigūnai buvo iškviesti į viešbutį Argentinos sostinės Palermo rajone, kur buvo pranešta apie „agresyvų vyrą“, galimai apsvaigusį nuo narkotikų ir alkoholio.

Kaip rašo naujienų agentūra AP, atvykę pareigūnai išgirdo trenksmą ir viešbučio vidiniame kieme rado L. Payne'o kūną.

Greitosios pagalbos darbuotojai patvirtino britų dainininko mirtį.

Valstybinės skubiosios medicinos pagalbos tarnybos vadovas Alberto Crescenti Argentinos televizijos kanalui „Todo Noticias“ komentavo, kad pareigūnai tiria vyro mirties aplinkybes ir šiuo metu atlieka skrodimą. 

Tarnybos vadovas atsisakė atsakyti į kitus klausimus apie incidentą, įskaitant ir tai, ar L. Payne'as nukrito netyčia, ar pats iššoko iš balkono.

Ministerija bendradarbiauja su Argentinos valdžia

BBC skelbia, kad Jungtinės Karalystės Užsienio reikalų ministerija bendradarbiauja su Argentinos valdžios institucijomis reaguodama į naujieną apie britų dainininko mirtį. 

„Mes palaikome ryšį su vietos valdžia po pranešimų apie brito žūtį Argentinoje“, – teigiama išplatintame pranešime. 

Žinia šokiravo gerbėjus, žinomus žmones

Prie viešbučio, iš kurio iškrito L. Payne'as, susirinko minios žmonių. Gedi gerbėjai visame pasaulyje, užuojautą žuvusiojo šeimai reiškia pramogų pasaulio atstovai, žinomi žmonės.

Televizijos laidų vedėjas Dermotas O'Leary teigia, kad prisimena L. Payne'ą kaip 14-metį vaikiną, dalyvavusį „X Faktoriaus“ atrankoje.

„Blogiausia naujiena. Prisimenu, kaip jis, būdamas 14-metis ir atvykęs į „X Faktoriaus“ atranką, sužavėjo mus dainuodamas Sinatrą. Jis tiesiog mėgo dainuoti. Jis visada buvo džiaugsmas, visiems turėjo laiko, jis buvo mandagus, dėkingas ir visada nuolankus. Siunčiu meilę ir maldas šeimai“, – rašo jis „Instagram“. 

„Esu šokiruotas. Liamas visada man buvo toks malonus, – socialiniame tinkle „Instagram“ pareiškė amerikiečių dainininkas Charlie'is Puth. – Jis buvo vienas iš pirmųjų menininkų, su kuriais man teko dirbti. Negaliu patikėti, kad jo nebėra“.

Pagerbdama L. Payne'o atminimą, Brazilijos aktorė Maisa socialiniame tinkle „X“ paskelbė dvi nuotraukas, užfiksuotas tuomet, kai ji ėmė interviu iš dainininko.

„Niekada nepamiršiu tos dienos, kai galėjau pakalbinti vieną iš dainininkų, kuris buvo mano vaikystės ir paauglystės garso takelio dalimi“, – rašo Maisa.

„Ta akimirka visada išliks mano širdyje“, – priduria ji.


Platformoje „X“ Paris Hilton žinią apie Liamas Payne'o žūtį vadina labai „liūdinančia naujiena“. 

„Siunčiu meilę ir užuojautą šeimai ir artimiesiems“, – rašo ji. 

Priklausė vienai sėkmingiausių vaikinų grupių

„PinkNews“ pažymi, kad L. Payne'as išgarsėjo kaip popgrupės „One Direction“, kuriai taip pat priklausė dainininkai Harry Styles, Louisas Tomlinsonas, Niall Horan ir Zaynas Malikas, narys.

Grupė susikūrė 2010 m. „X Faktoriuje“ ir, nepaisant to, kad konkurse užėmė trečią vietą, ji tapo viena sėkmingiausių vaikinų grupių visame pasaulyje.

„One Direction“ nariai 2016 m. padarė „pertrauką“ ir pradėjo solinę karjerą. 

2019 m. L. Payne'as išleido albumą „LP1“.

Dainininkas su grupės „Girls Aloud“ atlikėja Cheryl susilaukė sūnaus, jis gimė 2017 m.

L. Payne’as buvo LGBTQ+ bendruomenės palaikytojas. Ne kartą pasisakęs už LGBTQ+ teises, savo gerbėjų tarpe įžymybė skatino toleranciją kalbėdamas apie laisvę būti savimi.

Bene garsiausiai L. Payne’o palaikymas LGBTQ+ bendruomenei nuskambėjo 2015 metais, kai jis pasirodė ant spalio mėnesio žurnalo „Attitude“ viršelio numerio. 

Žurnalo „Attitude“ 2015 metų spalio mėnesio viršelis

Žurnalas „Attitude“ yra populiarus LGBTQ+ leidinys Jungtinėje Karalystėje.


Emocinė parama telefonu teikiama šiais kontaktais:

Emocinės paramos tarnyba

Telefono numeris

Darbo laikas

Jaunimo linija
Budi savanoriai konsultantai

8 800 28888

I-VII
visą parą

Vaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai

116 111

I-VII
11:00 - 23:00

Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.

8 800 77277

I-VII
16.00 - 19.00

Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai

8 800 66366

I-VII
visą parą

Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai

116 123

I-VII
visą parą

Pagalbos vyrams linija „Nelik vienas“

Budi savanoriai konsultantai

8 604 11119

I-VII

18:00 – 21:00


Skambučius į „Jaunimo liniją“, „Vaikų liniją“, „Liniją doverija“, „Pagalbos moterims liniją“ ir „Vilties liniją“ apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš valstybės biudžeto lėšų.
Daugiau informacijos – puslapyje www.klausau.lt

Naujesnė Senesni