Patyrėte nusikaltimą ar diskriminaciją dėl lytinės tapatybės ar seksualinės orientacijos? Dalyvaukite anoniminiame interviu

Ar Lietuvoje patyrėte neapykantos nusikaltimą ar diskriminaciją dėl savo lytinės tapatybės, išraiškos ar seksualinės orientacijos? Kviečiame sudalyvauti valandos trukmės anoniminiame interviu ir pasidalinti patirtimis.

ENACT nuotr.


Nacionalinė LGBT* teisių organizacija LGL

office@gay.lt

Laukiame jūsų registracijos, jei patyrėte neapykantos nusikaltimą, smurtą ar diskriminaciją dėl savo seksualinės orientacijos, lytinės tapatybės ar raiškos, nepriklausomai nuo to, ar apie tai kam nors pranešėte, ar ne.

Pagrindiniai interviu tikslai – išsiaiškinti dalyvių patirtis apie (ne)suteiktas pagalbos paslaugas, jų efektyvumą ir prieinamumą. Jūsų dalyvavimas prisidės prie to, kad ateityje panašioje situacijoje atsidūrę žmonės gautų tinkamas valstybės užtikrinamas pagalbos priemones.

Interviu metu gauta informacija bus konfidenciali ir anonimizuota.

Interviu bus pusiau struktūruoti ir atviri. Jie truks maždaug valandą, pageidautina gyvai, prireikus – nuotolinėmis priemonėmis.

Jei sutinkate dalyvauti interviu, prašome susisiekti el. paštu monika@gay.lt arba telefonu +370 5 2610314 (10-14 val.).

Pirmiausia jums bus atsiųsta išsami informacija apie tyrimą ir sutikimo forma.

Projektas ENACT yra bendrai finansuojamas Europos Sąjungos ir vykdomas šešiose ES šalyse, įskaitant Lietuvą. Lietuvoje projektą koordinuoja Nacionalinė LGBT* teisių organizacija LGL.
Naujesnė Senesni