Giorgio Armani atvirai prakalbo apie seksualinę orientaciją ir mylimuosius: „Niekada apie tai nekalbėjau“

Mados dizaineris Giorgio Armani interviu pirmą kartą per beveik ketvirtį amžiaus prakalbo apie savo seksualinę orientaciją ir santykius su vyrais.

Giorgio Armani | Jarmo.net koliažas (nuotraukų šaltinis: instagram.com/giorgioarmani)


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

90-metis G. Armani, kurio turtas vertinamas daugiau nei 13 milijardų dolerių, retai kalba apie savo privatų gyvenimą ir viešai nekomentuoja savo seksualinės orientacijos nuo 2000 m., kai davė interviu „Vanity Fair“. „Gyvenime turėjau moterų, o kartais ir vyrų“, – tuomet sakė jis.

Tačiau dabar, duodamas naujausią interviu leidiniui „Corriere della Sera“, jis išsamiai prakalbo apie santykius su vyrais, atskleisdamas, kaip pajuto savo seksualinę orientaciją.

Kaip kalbėjo G. Armani, nekaltybę jis prarado su mergina dar besimokydamas mokykloje, tačiau, teigė dizaineris, jis buvo įsimylėjęs vyrą, kurį sutiko vasaros stovykloje.

„Niekada apie tai nekalbėjau“, – dėstė jis.

„Tai atsitiko po stogine Misano paplūdimyje, 5 valandą po pietų, kai visi vaikinai iš vasaros stovyklos turėjo ramiai leisti laiką“, – kalbėjo G. Armani.

Tiesa, kas nutiko tiksliai, lieka neaišku, bet, G. Armani, 1975 m. įkūręs savo prekės ženklą, tęsė: „Buvau vaikinų grupėje, o ten buvo prižiūrėtojas, jaunas vyras, kuriam pajutau trauką. Tuo metu aš to iki galo nei nesupratau, nei to siekiau. Tačiau nuo tos akimirkos mano gyvenimas pasisuko kita linkme“.

„Tuo metu aš neskirsčiau vyrų ir moterų. Tai buvo tik trauka, kurią jaučiau, kažkas gražaus: nekantravau būti šalia jo, paliesti jį... Pajutau milžinišką ryšį. Man iki šiol tai labai emocingas prisiminimas“, – kalbėjo dizaineris.

Vėliau G. Armani užmezgė santykius su buvusiu verslo partneriu Sergio Galeotti, mirusiu 1985 m. nuo ligos, susijusios su AIDS.

„Susipažinome netoli Capannina naktinio klubo, Versilijoje (Italijoje – jarmo.net), kurioje porą dienų atostogavau. Pamačiau Sergio jo automobilyje ir iškart pamilau jo šypseną. Kai Sergio mirė, dalis manęs mirė kartu su juo. Vis dar stebiuosi, kad atradau savyje stiprybės atlaikyti tokį didžiulį skausmą“, – pasakojo G. Armani.

„Turėjau pasitelkti visą valią, kad galėčiau susidoroti su šiuo skausmu ir kančia. Visus metus praleidau šalia Sergio lovos ligoninėje. Ir viskas nutiko mūsų karjerai šaunant į viršų, kai tapome žinomi, įkūrėme savo įmonę, pasiekėme pasaulinę šlovę. Tai buvo akimirka, kai įgavau pasitikėjimo savimi, o tuomet man buvo suduotas šis smūgis“, – skausmo neslėpė pašnekovas.

Šiuo metu G. Armani palaiko santykius su jo prekės ženklo mados namų vyriško stiliaus drabužių departamento vadovu Leo Dell'Orco.

G. Armani nešioja žiedą su deimantu, bet nepaisant to pora nėra susituokusi. „Labai myliu Leo, kuris daugelį metų gyvena su manimi ir yra artimiausias man žmogus“, – kalbėjo dizaineris.

Parengta pagal thepinknews.com informaciją
Naujesnė Senesni