Atlikėja Rūta MUR surengs unikalų koncertą: patirkite pirmąjį akustinį pasirodymą kartu

Vieno unikaliausių balsų šalyje savinininkė, daugybės klausytojų simpatijų sulaukusi atlikėja ir muzikos kūrėja Rūta MUR rengia šventinę dovaną klausytojams. Gruodžio 18 dieną dainininkė surengs pirmąjį savo akustinį koncertą vienoje ištaigingiausių sostinės koncertų vietų – Šv. Kotrynos bažnyčioje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Rūta Mur | Ievos Jūros nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Nepamirštamas žiemos vakaras, jauki atmosfera ir žvakių šviesoje suskambėsiančios Rūtos MUR dainos – visa tai susijungs į visumą jau gruodžio 18 d.

„Patirkite mano pirmąjį akustinį pasirodymą kartu su manimi, kurio metu seniai mylimos dainos susitiks su dar neišleistais kūriniais. Atliksiu kūrinius, kurie tyliai pasitraukė iš interneto platybių bei tuos, kurie paskutinį kartą gyvai buvo atlikti prieš daugiau nei keletą metų“, – intriguoja žinoma kūrėja.


Programoje apsijungs retrospektyva, dabartinis etapas ir dar niekam negirdėtos šio rudens fone sukurtos dainos.

„Su manimi scenoje bus ir erdvę nuspalvins naujais pojūčiais mano puikieji muzikantai: klavišininkas Kasparas Meginis bei pritariančios vokalistės Julija Jarutytė ir Diana Gružauskaitė – Arkauskė“, – teigia Rūta MUR.


Šventiniame įkarštyje dainininkė kviečia gruodžio 18 – osios vakarą sustoti, patirti muziką ir jaukų žiemos vakarą pripildyti akustinės muzikos skambesiais. Šventiška savaitė prieš Šv. Kalėdas diktuos švelnumo kupiną ir dvasią pakylėjančio koncerto toną. Atmosfera bus sukurta įžiebti bendrumo ir meilės jausmą, tarsi klaustymėtės serenadų po žvaigždžių nusėtu dangumi.

Bilietus į pirmąjį Rūtos MUR akustinį koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje platina Bilietai.lt.
Naujesnė Senesni