Briuselyje su mylimuoju Mariumi susituokęs Martynas tiki šviesia Lietuvos ateitimi

Belgijoje, Briuselyje, birželio 21-ąją žiedus sumainė lietuviai Martynas Norbutas ir Marius Šamatulskis. „Tai buvo laimingiausia diena mano gyvenime – kupina meilės, jausmų ir vilties dėl mūsų šeimos ateities“, – pranešime feisbuke rašė M. Norbutas. 

Martynas Norbutas ir Marius Šamatulskis | Lux Visual Storytellers nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Džiugia žinia socialiniame tinkle pasidalijęs portalo gayline.lt redaktorius M. Norbutas sako tikintis, kad Lietuvoje ateityje galbūt irgi bus galima susituokti, tačiau dabar situacija išlieka nuvilianti.

„Lietuvai nuvylus – susituokėme Belgijoje, kur visos šeimos yra lygiateisės ir gerbiamos, kur visi žmonės yra laikomi verti tų pačių teisių. Įvairovė ne skiria – ji vienija ir leidžia kiekvienam žmogui didžiuotis tuo, kuo jis yra, kurti ir dalintis bendryste“, – rašo jis. 

„Tikiu, kad viena dieną ir Lietuvoje bus įtvirtinta pagarba kiekvienam žmogui. Kviečiu visus dirbti, kad taip ir nutiktų. Pradėkime nuo savo artimųjų, šeimos, draugų, bendradarbių“, – priduria M. Norbutas. 
 
Jis turi žinią ir jauniems LGBTQ+ žmonėms.

„Specialiai jaunimui – jei kartais atrodo, kad pasaulis yra prieš jus, ieškokite tų, kurie suteiks jums vilties. Mūsų daug, kaip ir nevyriausybinių organizacijų, aktyvistų, kurie kasdien dirba, kad jiems nebetektų patirti to, ko negali linkėti net priešui“, – skelbia M. Norbutas.

Naujesnė Senesni