Pristatoma „Neramios būsenos“ queer filmų programa kartu su kuratoriumi Yi Wang

Londono „Queer East“ festivalis pristato šių metų drąsų ir nepaprastą animacinių filmų rinkinį pavadinimu „Neramios būsenos“. Ši Rytų Azijos darbų programa kviečia žiūrovus į neįprastą pasaulį, kuriame iškyla klausimai apie tapatybę, lytį, kitoniškumą ir tautybę, rašoma pranešime spaudai.

Asociatyvi Alexander Grey/unsplash.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Šioje programoje susiduriame su filmais, kurie tyrinėja ribas tarp skirtingų būsenų ir sferų. Šie filmai nuo senųjų liaudies pasakų iki technofuturistinių sapnų peizažų mums parodo, kad viskas yra kintama, kad gyvenimo sąvokos yra lanksčios ir nepastovios.

Kiekvienas filmas šiame rinkinyje atsiveria kaip unikalus pasaulis, kuriame tapatybės ir egzistencijos sferos nuolat maišosi ir liejasi tarpusavyje.

„Queer East“ yra festivalis, kuris atstovauja Rytų ir Pietryčių Azijos bei jos diasporos bendruomenių „queer“ kiną. Kuratorius Yi Wang nuvedė mus į šį nuostabų pasaulį, kur skirtingos būsenos sudaro bendrą ryšį.

Visi kviečiami prisijungti prie šio išskirtinio renginio, tyrinėti įvairias būsenas ir pasinerti į pasaulius, kuriuose viskas yra įmanoma. Tai bus neįprasta kelionė, kuriai reikės įsitraukimo ir atvirumo.

Programos pristatymas: penktadinis 20:00 Klaipėdoje, kinas Arlekinas. Dalyvauja prorgamos kuratorius: Yi Wang

Daugiau info:
Naujesnė Senesni