Per LGBTQ+ eitynes chuliganiškai brovęsis automobilio vairuotojas vaikščios pėsčiomis: taip pat turės sumokėti baudą

Liepos pradžioje vykusių LGBTQ+ eitynių Vilniuje metu chuliganiškai automobilį vairavusiam vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas – jam paskirta 225 eurų bauda ir 1 metams atimta teisė vairuoti, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Momentinė ekrano kopija/Stop kadrai


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Kaip skelbia pareigūnai, liepos 1 d. apie 19 val. 58 min. sostinės policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Vasarios 16-osios g., LGBTQ+ eitynių „Vilnius Pride“ dalyvių nepraleido ir vos jų nekliudė Gedimino pr. kirtęs automobilis „Chrysler“.

Pareigūnai nustatė, kad gatvėje susidarius transporto priemonių spūsčiai automobilio „Chrysler“ vairuotojas reiškė nepasitenkinimą, naudojo garsinį signalą, chuliganiškai šaligatviu apvažiavo sustojusius automobilius iš kairės pusės, taip keldamas pavojų eismo saugumui. Policija skelbia, kad vairuotojas, apvažiuodamas automobilius, kliudė du „Toyota“ automobilius ir juos apgadino. Važiuodamas toliau, demonstravo savo išskirtinumą ir nepagarbą – sukėlė pavojų renginio dalyviams, įvažiuodamas į gatve einančią žmonių grupę ir priversdamas juos staigiai trauktis.

Už šiuos veiksmus automobilio „Chrysler“ vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d., 417 str. 7 d. su administraciniu nurodymu paskirta 225 eurų bauda ir 12 mėn. spec. teisių atėmimas.
Naujesnė Senesni