Paryžiuje filmuojamas 2-asis „Heartstopper“ sezonas

LGBTQ+ bendruomenės dėmesį prikausčiusio serialo „Heartstopper“ veiksmas bent kuriam laikui persikels į Prancūziją.
 
Antrajame serialo sezone Nikas ir Čarlis išvyks į Prancūziją | Nuotraukos šaltinis: „Twitter“


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Neseniai socialiniuose tinkluose pasirodė keletas nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose aktoriai Kit Connor ir Joe Locke įamžinti Prancūzijoje. 

Vaikinai, eidami susikibę rankomis Paryžiaus gatvėmis, vaidino filmuojant 2-ąjį tarp LGBTQ+ bendruomenės narių populiaraus serialo „Heartstopper“ sezoną. Tai nufilmavo viena iš „Twitter“ vartotojų. Įraše matyti aktoriai bei juos supanti filmavimo komanda, iš paskos sekiojančios kameros.


Pirmajame serialo sezone siužetas sukosi tik Jungtinėje Karalystėje.

1-ąjį „Heartstopper “ sezoną žiūrovai šiuo metu jau gali išvysti platformoje „Netflix“ . Jau oficialiai patvirtinta, kad žiūrovai išvys ne tik 2-ąjį, bet ir 3-ąjį sezoną.

Seriale – vaikinų poros Niko ir Čarlio meilės istorija. 

„Kalbant apie tai, ką norėčiau pamatyti, tai manau, tik Niko ir Čarlio santykių sustiprėjimą. Pirmajame sezone mes daugiausia stebime jaunuolių meilę ir jų santykių pradžią. Ir aš manau, kad būtų nuostabu pamatyti, kaip jų santykiai stiprėja ir tarsi pražysta“, – kalbėjo vienas pagrindinių serialo aktorių K. Connor.

Šių metų pradžioje „Heartstopper“ kūrėja Alice Oseman „Digital Spy“ papasakojo, ką tikisi paliesti serialo siužetuose.

„Noriu įtraukti psichinės sveikatos temas, nes tai tikrai svarbi tema“, – sakė ji.

Pagal šį serialą yra leidžiami ir komiksai. „Rašant „Heartstopper“ susiduriu su tikru iššūkiu tyrinėjant tamsesnes problemas ir tuo pat metu išlaikant optimistišką ir viltingą toną“, – teigė ji. 

Parengta pagal pride.com
Naujesnė Senesni