Lolita Zero rėžė jos įvaizdį kritikuojantiems tėvams: „Tu esi labai blogas tėvas ir labai bloga mama, jei nemoki paaiškinti to savo vaikams"

Gytis Ivanauskas, įkūnijantis Lolitą Zero, kausto tiek provokuojančiu įvaizdžiu, tiek ir elektronikos muzikos kūriniu „Ne tavo mama". Būtent jį atlikdamas atlikėjas dalyvauja ir nacionalinėse „Eurovizijos" atrankose. Ant raudonojo M.A.M.A muzikos apdovanojimų kilimo jis pasirodė kartu su keturiais šokėjais, išpildančiais jo pasirodymą bei LGBTQ+ vėliava. Homofobiškų pažiūrų tėvai socialiniuose tinkluose piktinasi: „Kaip mums tai paaiškinti vaikams?". Lolitą Zero turi jiems atsakymą.

Lolita Zero | Stop kadras

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Tada tu esi labai blogas tėvas ir labai bloga mama, jei nemoki paaiškinti to savo vaikams", – sako jis.

Ant raudonojo kilimo Lolita Zero kalbėjosi su 15min.lt žurnalistu. Atlikėjas sakė, kad jo apranga tokia aptempta, jog bijo, kad teikiant apdovanojimą gali plyšti. Vis tik G. Ivanauskas – perfekcionistas ir rengis paprasčiau toli gražu tikrai neketina.

Jo kostiumas papuoštas „Swarovski" kristalais, o įvaizdį suformavo Robertas Kalkinas.


L. Zero teigė žinojusi, kad dėl įvaizdžio sulauks kritikos tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir iš LRT televizijos žiūrovų.

„Bus tokių žmonių, kurie rėks prie televizoriaus ekranų, kaip tokį pasirodymą vaikams paaiškinti, bet jei nemokate vaikams paaiškinti, kas yra scena, tai ne mano problema“, – reportaže, rodytame trečiosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos metu, teigė G.Ivanauskas, rašo zmones.lt

Naujesnė Senesni