„Grindr" keliasi į kompiuterius: naujos funkcijos padės maskuoti, jog esate LGBTQ+ pažinčių svetainėje

Daugelis „Grindr" žino kaip LGBTQ+ pažinčių programėlę, kurią galima parsisiųsti į savo telefoną. Tačiau ar žinojote, kad nuo šiol bendrauti su „Grindr" vartotojais galima ir kompiuteriu? Ir tai daryti taip, jog šalia esantys žmonės nė nesuvoktų, jog esate pažinčių puslapyje.

„Grindr" programėlė telefone | gettyimages nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Grindr Web" - naujai sukurta svetainė vartotojams, norintiems greitai ir diskretiškai pabendrauti su kitais šios svetainės vartotojais.

Svetainė imituoja el. pašto arba „Google" disko paskyras ir yra pravarti tiems, kurie dirba namuose arba biure ir nenori atskleisti, kad tuo laiku bendrauja su LGBTQ+ pažinčių ieškančiais asmenimis.

Ši svetainė jau buvo išmėginta kelių vartotojų pradėjusių metų pabaigoje, o dabar yra prieinama ir plačiajai visuomenei.

Svetainė yra įdiegusi „biuro rėžimo" parinktį, kuria visos vartotojų profilio nuotraukos paslepiamos ir per petį besidairantiems kolegoms yra nematomos.

Vartotojui tenka pelės žymeklį vesti ant profilio tam, kad jis galėtų pamatyti paslėptą fotografiją.

Darbalaukio versija yra automatiškai sinchronizuojama su „Grindr" programėle telefone, tad nesinaudojant kompiuteriu reikės jaudintis, kad telefone teks pradėti viską iš naujo.

Nustatymų paletė telefone | Grindr

Norėdami pasinaudoti naujai įdiegta funkcija, pirmiausia turite prisijungti prie savo telefone įdiegtos „Grindr" programėlės. Spustelėję nustatymų paletę, palieskite skirtuką „Grindr Web". Tuomet nuskaitomas QR kodas. Belieka duomenis perkelti į web.grindr.com/login
Naujesnė Senesni